crazy color 701001 zimní softshell šedá rubová strana

Kód: 701001/SOFSED
390 Kč / m
skladem

Zimní softshell 330g s příjemnou šedou rubovou stranou , ideální pro výrobu bund, kalhot, vest a fusaků. Tento materiál nabízí skvělou ochranu proti chladu a větru, zároveň zachovává prodyšnost a komfort nošení. Odolný a snadno udržovatelný, je perfektní volbou pro outdoorové aktivity i každodenní nošení v chladných měsících.

Dynamický Svit. Tento vzor je vizuální oslavou kreativity, představující živou symbiózu praskajících barev proti temnému pozadí, které společně tvoří dojem výbušného energického plátna. Skvrny a stříkance neónově jasného růžového, elektrického modrého, zářivě žlutého a jiskřivého zeleného se prolínají v nekonečném tanci, vytvářející efekt, který je zároveň náhodný a precizně koordinovaný.

Každá švadlenka objeví v tomto vzoru něco unikátního – ať už je to prostředek pro vyniknutí jejích technických dovedností nebo inspirace pro neotřelé módní kousky, které zaujmou na první pohled. Tento vzor je navržen pro vytváření odvážných střihů, které se nebojí zaujmout centrální místo v jakémkoliv outfitu.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Látka, na kterou je vzor aplikován, byla pečlivě vybrána pro svou všestrannost a odolnost, což ji činí ideální pro širokou škálu šicích projektů, od večerních šatů přes každodenní oděvy až po doplňky, které mají potenciál stát se ozdobou jakéhokoliv šatníku. Naše kolekce je vzdáním holdu odvaze každé švadlenky vytvořit něco opravdu výjimečného.

Funkční materiál, používá se k výrobě outdoorových bund a kalhot. Z rubu je fleece. Doporučujeme také jako svrchní materiály fusaků, nepadacích dek, aj. 

  • třívrstvé složení: 1) Polyester 95% / 5% spandex   2) TPU 0.012MM   3) Polyester 100%
  • gramáž: 330 g/m2
  • šíře: 150 cm = čistá šíře materiálu, tisku /bez perforovaných krajů z výroby/ 
  • nepromokavost:  > 10000 mm / H2O
  • odolnost proti vlhkosti: 2000 g / m2 / 24h
  • vícevrstvý
  • prodyšný
  • 30st BEZ

Doplňkové parametry

Kategorie: Metráž
Hmotnost: 0.48 kg
? vzor potisku: abstrakt

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: